6 August 2017 – Chairman’s Update on Arbitration (Nederlands Translation)

6 Augustus 2017
Voorzitter’s Update over Arbitrage 6 augustus 2017 
Na een lange wachttijd zijn de laatste uitspraken van de Arbiter nu afgeleverd. Het document is 36 pagina’s lang en vol legale verwijzingen. Een gedetailleerd rapport voor de eigenaars zal worden opgenomen in de papieren voor de algemene vergadering die per e-mail worden verzonden en later deze week op de website van de eigenaren wordt geplaatst https: www.losclavelesowners.eu. Een volledige bespreking van de implicaties en de volgende stappen voor de Club vindt plaats op de AGM.

De meest belangrijke uitslagen die in ons voordeel zijn gemaakt, zijn dat:

• de commissie is juridisch samengesteld, wat betekent dat de door de commissie genomen acties wettelijk zijn
• alle vergaderingen die door het comité werden bijeengeroepen waren wettelijk. Daarom waren de besluiten van de commissie wettelijk
• WimPen heeft geen contract meer, omdat het is verlopen. Dit betekent dat de aanstelling van een nieuwe beheerder door de Club wettelijk was. Hieruit volgt dat WimPen geen recht heeft om tarieven te verzamelen of toegang te verlenen aan leden van de Club.
• het eigendom van de Club dient met onmiddellijke ingang aan mijzelf, als voorzitter, overhandigd te worden
• FNTC, de trustees, dient het lidmaatschapsregister over te dragen en de trusteeship over te dragen aan Hutchinson’s, de aangestelde trustees, zonder verdere vertraging.

Ik hoop dat Onagrup / WimPen en FNTC de uitspraken van de scheidsrechter zullen accepteren en de actie nemen die de scheidsrechter heeft besloten dat ze zouden moeten. Helaas, aangezien Onagrup een Spaanse vennootschap is, als het niet voldoet aan de uitspraken van de scheidsrechter, we moeten er mee omgaan in de Spaanse rechtbanken afhandelen. We hebben al voorbereidingen gedaan, gezien het gebrek aan voldoening tot op heden.

Namens decomité  wil ik de eigenaren bedanken voor hun voortdurende ondersteuning tijdens deze langdurige onzekerheid. We hebben een grote stap voorwaarts genomen om de controle over ons resort terug te krijgen.

 
 AEJF Signature
 


Albert Fletcher
Chairman, Club Los Claveles

Leave a Comment

Scroll to Top