31 juli 2020

Beste Clublid,

Ik schrijf je over drie belangrijke zaken.

Bankieren van weken

Ik ben verheugd te kunnen melden dat de voorzitter van de Club, Carol Parkinson, een overeenkomst heeft gesloten waarbij Clubleden hun weken kunnen beleggen in andere resorts.  Als u geïnteresseerd bent, kunt u er nota van nemen dat deze mogelijkheid alleen toegankelijk is via de voorzitter. Deze ongebruikelijke deal maakt het mogelijk om ongebruikte weken terug te geven aan de eigenaar voor gebruik in Los Claveles op een toekomstig punt.  Neem contact op met de president direct voor meer informatie.  De gegevens van de voorzitter zijn te vinden op de website van de Clubleden https://www.losclavelesowners.eu.

Antwoord op de brief van de heer Castro

Zie mijn antwoord op de recente brief die aan leden is gestuurd door illegaal gebruik van het ledenregister van de club, en een ‘spotlight’ op de modus operandi van Onagrup in verschillende resorts in heel Europa.

Herinnering

Het is mijn plicht om alle Clubleden eraan te herinneren dat de reden waarom Ona WimPen op het Resort is gebleven, is omdat de leden hen zijn blijven betalen. Het wordt gewaardeerd dat sommige leden Ona WimPen hebben betaald, evenals de Club, om ervoor te zorgen dat ze hun vakantie op het Resort kunnen doorbrengen.  Dit geeft Ona WimPen helaas het gevoel dat ze een aanzienlijke steun hebben en verbetert hun eetlust om te blijven.  Als iedereen stopt met betalen krijgen ze de boodschap en worden ze aangemoedigd om het Clubdorp te verlaten.

Blijf alstublieft veilig en gezond.

AEJF Signature

Albert Fletcher

Voorzitter, Club Los Claveles

Leave a Comment

Scroll to Top